Het nieuwste toestel van Blackberry, de Blackberry Z10, is vanaf 2 april verkrijgbaar in Nederland!

Blackberry Z10 besturingssysteem

De Blackberry Z10 is de eerste smartphone die voorzien is van BlackBerry 10, het nieuwe besturingssysteem van de telefoonfabrikant. Dit nieuwe besturingssysteem is speciaal gemaakt voor de BB Z10 en de BB Q10 die later dit jaar in de winkels ligt.

De Blackberry Z10 zou eigenlijk eerder in de winkels liggen. Maar BlackBerry besloot te wachten op de release van de 4G-versie, waarmee het de Nederlandse markt wil bedienen.

Blackberry Z10 looks

Het toestel is verkrijgbaar in het zwart en wit. 
Het design van de Blackberry Z10 is minimalistisch, hier is bewust voor gekozen. Het is een telefoon met een zakelijke uitstraling. Het toestel is niet te groot, waardoor het fijn in de hand ligt. Een voordeel hierbij is dat het beeldscherm een groot gedeelte van de telefoon in beslag neemt.

Blackberry Z10

Blackberry Z10 camera en toetsenbord

De BlackBerry Z10 beschikt over een 8 megapixel camera, waardoor je prachtige foto's kunt schieten. Een groot voordeel is ook dat het mogelijk is om filmpjes in Full HD kwaliteit op te nemen.

Eerdere Blackberry toestellen beschikten altijd over een fysiek toetsenbord. De Z10 daarintegen niet. De omvang van de telefoon wordt gebruikt voor het beeldscherm en heeft daarin een geintegreerd toetsenbord verwerkt. 

Blackberry Z10 hoesjes

Binnenkort verschijnt er ook een aanbod Blackberry Z10 hoesjes op onze website. Mooie hoesjes die passen bij dit toestel. Nog even geduld!

 
 


Geen producten aanwezig


| Meer

 
 
 
CONTACT

GoedkopeHoesjes.nl

info@goedkopehoesjes.nl
0226 - 752 493

Afhaaladres
Hornweg 22, Broek op Langedijk